DENİZLİ / KALE - Belenköy İlkokulu

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 109. Yıl Dönümü Programı Coşkuyla Kutlandı.

Mrt

İstiklâl Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. yıl dönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri yapılan program ile kutlandı.

Okulumuz trt haberde.

Şbt

Ülkemizde meydana 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinde yaşamlarını yitiren canlarımız için saygı duruşunda bulunduk ve öğrencilerimize yaptığımız hataları hatırlatıp bu büyük acıdan çıkardığımız dersleri anlattık.

Ock

KURSLARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Ock

Öğrencilerimizin okula bağlılığını, öğrenmeye olan isteklerini arttırıcı çalışmalar yapıyoruz.

Ock

Çedes Projesi kapsamında okulumuzda Karagöz ve Hacivat kukla yapımı ve perde oyunu etkinliği yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz 3. Sınıflar tarafından kütüphanemizde yapılan faaliyetler.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nurettin TIKIM okulumuzu ziyaret etti ve okulumuz da yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kas

İlçe Kaymakamımız Sayın Mücahit Enes YILDIZ ve İlçe Protokolümüz okulumuzu ziyaret etti.İlçe Kaymakamımız Sayın Mücahit Enes YILDIZ okulumuzda yürütülen çalışmaları yerinde inceyerek bilgi aldı.

Kas

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Kas

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ü Ölümünün 85. Yılında Rahmet, Minnet ve Şükranla Andık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Bakanlığımızın Gönderdiği Ücretsiz Ders Kitapları Öğrencilerimize Teslim Edildi