DENİZLİ / KALE - Belenköy İlkokulu

Belenköy İlkokulu

Belenköy Mahallesi KALE/DENİZLİ
Vizyon
Atatürkçü, laik, insan haklarına saygılı,kültürüne,milli-manevi değerlerine sahip çıkan, çağdaş bir okul olarak Türk milli eğitiminde öncü, hizmetleri ve katkıları ile iz bırakan örnek bir okul olmak,ülkemizde ve uluslararası platformda, saygın kurumlar arasındaki yerini korumak ve güçlendirmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan,milli ve manevi değerlere sahip,vatanını milletini seven,kültürüne sahip çıkarken gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş,kendini doğru ifade edebilen, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüveni yüksek bir o kadar da mütevazi,girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
09:00-12:20 Öğle Tatili 13:20-15:40
Okulumuz taşıma merkezidir.